Κυριακή , Νοεμβρίου 18 2018
Home / Γενική Ενημέρωση / Μάθετε ποιο είναι το ενεργειακό σας αποτύπωμα

Μάθετε ποιο είναι το ενεργειακό σας αποτύπωμα

Η WWF με ένα «παιχνίδι» μας δείχνει πόσο καλά γνωρίζουμε τις ενεργειακές μας ανάγκες, τις συσκευές μας και μας ενημερώνει για το «ενεργειακό μας αποτύπωμα».

Παίζοντας αυτό το ηλεκτρονικό παιχνίδι μπορείτε να μάθετε ποιο είναι το ενεργειακό σας αποτύπωμα, δηλαδή πόσο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) εκλύουν στην ατμόσφαιρα οι καθημερινές σας συνήθειες που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας.

Ακολουθήστε τα βελάκια που σας οδηγούν από δωμάτιο σε δωμάτιο και «κάντε κλικ» πάνω στα χεράκια που εμφανίζονται στις διάφορες συσκευές. Στο τέλος θα έχετε μια ενδεικτική εικόνα για το πόση ενέργεια καταναλώνετε και σε πόσες εκπομπές CO2 αντιστοιχεί αυτή η κατανάλωση. Επίσης, θα δείτε συμβουλές για το πως θα μπορούσατε να αποφύγετε ένα μέρος αυτών των εκπομπών CO2 και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε ενέργεια, και χρήματα.

Εμείς παίξαμε το παιχνίδι και παρόλο που τα αποτελέσματά μας μπορούμε να πούμε πως ήταν ικανοποιητικά, θα μπορούσαν να ήταν και καλύτερα.  Δείτε το και εσείς, απλά πατήστε εδώ και ξεκινήστε το παιχνίδι.

About irealtygr

Check Also

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 − two =