Πέμπτη , Ιούλιος 19 2018

Grow Green

Η εταιρία Grow Green κινείται στο χώρο της υδροπονίας. Πρωτοπορεί, φέρνοντας στην Ελληνική αγορά όλα τα εφόδια για την σωστή οργάνωση και στήριξη της υδροπονίας με προϊόντα και εκγαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας.
Η Green Grow είναι απο τους πρώτους στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε στο aquaponics – συμβιωτική συνύπαξη υδρόβοιων ζωών και φυτών- και στο permaculture- μία εφαρμοσμένη επιστήμη που βασίζεται σε πολλούς επιστημονικούς τομείς και στόχος της είναι ο σχεδιασμός ενός αειφόρου τρόπου ζωής. Το permaculture μπορεί να εφαρμοστεί απο το μπαλκόνι σε μικρή κλίμακα έως και σε μεγάλες καλλιέργειες.
Στην σημερινή εποχή που τα καλλιεργήσιμα προϊόντα είναι αμφιλεγόμενης προέλευσης και ποιότητας η Green Grow δίνει την δυνατότητα να καλλιεργηθούν προϊόντα σε ελεγχόμενο περιβάλλον ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος στην ποιότητα των προϊόντων που καταναλώνει η Ελληνική οικογένεια.
Τι είναι η υδροπονία; Υδροπονία είναι μία μέθοδος καλλιέργειας φυτών με θρεπτικά συστατικά στο νερό, χωρίς χώμα. Χερσαία φυτά μπορούν να καλλιεργηθούν με τις ρίζες τους σε θρεπτικό διάλυμα μόνο ή σε αδρανές μέσο, όπως ο περλίτης, το χαλίκι, ορυκτές ίνες, ή ο φλοιός καρύδας.
Τι είναι aquaponics; Aquaponics είναι ένα βιώσιμο σύστημα παραγωγής τροφίμων που συνδυάζει μια παραδοσιακή υδατοκαλλιέργεια (παραγωγή υδρόβιων ζώων όπως τα ψάρια, καραβίδες ή γαρίδες σε δεξαμενές), με την υδροπονία(καλλιέργεια φυτών σε νερό) σε ένα συμβιωτικό περιβάλλον.
Τι είναι permaculture; Permaculture design είναι μια προσέγγιση για το σχεδιασμό των ανθρωπίνων οικισμών και γεωργικών συστήματών που βασίζονται στις φυσικές οικολογίες.
Αυτό βασίζεται σε οικολογικές και βιολογικές αρχές, χρησιμοποιώντας συχνά σχήματα που εμφανίζονται στη φύση για τη μεγιστοποίηση αποτελέσματος και την ελαχιστοποίηση τις ανθρώπινης εργασίας. Στοχεύει στη δημιουργία σταθερών, παραγωγικών συστήματων που παρέχουν για τις ανθρώπινες ανάγκες, αρμονικά την ενσωμάτωση της γης με τους κατοίκους της. Οι οικολογικές διεργασίες των φυτών και των ζώων, οι θρεπτικοί κύκλοι, οι κλιματικοί παράγοντες και ο καιρός είναι όλα μέρος της εικόνας.
Μέσα σε ένα σύστημα Permaculture, το έργο έχει ελαχιστοποιηθεί, τα «απόβλητα » γίνονται πόροι στην παραγωγικότητα, οι αποδόσεις αυξανονται και το περιβάλλον αποκαθίστανται.
Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, σε οποιαδήποτε κλίμακα από πυκνά αστικά κέντρα στα σπίτια μέχρι αγροκτήματα και ολόκληρες περιοχές
Η Green Grow αναλαμβάνει τη διαβούλευση σε θέματα μελέτης και σχεδιασμού υδροπονικών και aquaponics εγκαταστάσεων όσο και της κατασκευής και εγκατάστασης του εξοπλισμού. Αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή κλειστών μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας καθώς και permaculture μελέτες.
Η Green Grow ανταπεξέρχεται σε μελέτες και κατασκευές οποιασδήποτε κλίμακας για ιδιώτες και εταιρίες.

Επικοινωνία :

Σαράφη 36 Ν.Μάκρη 19005

(+30)  22940-69173

http://greengrow.gr

About irealtygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + twelve =