Κυριακή , Μάρτιος 24 2019
Home / Γενική Ενημέρωση / Eurobank Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά

Eurobank Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά

Μάθετε πώς να εξασφαλίστε ετήσιο έσοδο έως και 7.500€!

 
 
 

Πως γίνεται αυτό; 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Ανάπτυξης  Φωτοβολταϊκών Συστημάτων (ΦΕΚ Β1079/4.6.2009) του Υπ. Ανάπτυξης, οι ιδιώτες που εγκαθιστούν ΦΒ συστήματα με ισχύ έως 10ΚW στη στέγη του σπιτιού τους έχουν τη δυνατότητα να πωλούν την παραγόμενη ενέργεια στη ΔΕΗ προς 0,55€ ανά κιλοβατώρα (Kwh). Εάν αναλογιστεί κανείς, πως ένα ΦΒ σύστημα με ισχύ 10KW παράγει κατά μέσο όρο ενέργεια ίση με 13.600 Κwh ετησίως, τότε το ετήσιο έσοδο από την πώληση της ενέργειας στη ΔΕΗ είναι 0,55€ x 13.600Kwh = 7.480€.

 

Οποιοσδήποτε ιδιώτης (ή μικρή επιχείρηση) μπορεί να εγκαταστήσει ΦΒ σύστημα σπίτι του αρκεί να καλύπτει τις παρακάτω προϋποθέσεις:
 • Να έχει στην κυριότητά του το ακίνητο που θα εγκατασταθεί το ΦΒ σύστημα.
 • Να διαθέτει μετρητή της ΔΕΗ στο όνομα του ενδιαφερόμενου.

 

Δηλαδή, εκτός από τα οφέλη για το περιβάλλον, είναι και μία συμφέρουσα επενδυτική πρόταση; Απολύτως. Με ένα μέσο τελικό κόστος 40.000€ κάποιος εξασφαλίζει μία σταθερή και σίγουρη πηγή εισοδήματος για 25 χρόνια που μπορεί να του αποφέρει συνολικό έσοδο έως και 187.500€ (7.500€ ενδεικτικό ετήσιο έσοδο x 25 έτη)!
 
Αυτή τη στιγμή δεν έχω τα χρήματα να επενδύσω σε ΦΒ σύστημα. Η ευκαιρία αυτή θα ισχύει και στο μέλλον;
Το πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων με την τιμή πώλησης των 0,55€ / Kwh της ΔΕΗ είναι σε ισχύ από το 2009 και αφορά στις συμβάσεις που θα υπογραφούν με τη ΔΕΗ μέχρι και το 2011. ‘Αρα, η ευκαιρία είναι σήμερα! Και η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι το πρωτοποριακό «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας Φωτοβολταϊκά» της Eurobank που χρηματοδοτεί πλήρως την αγορά και εγκατάσταση του ΦΒ συστήματος και χορηγείται με τους πιο προνομιακούς όρους της αγοράς.

 

 


 

Στη Eurobank έχουμε την πιο συμφέρουσα δανειακή πρόταση…

 • Χρηματοδότηση έως και του 100% του κόστους αγοράς και εγκατάστασης των ΦΒ συστημάτων δίνοντας σας τη δυνατότητα να ξεκινήσετε την επένδυσή σας χωρίς δικά σας κεφάλαια.
 • Χαμηλό κυμαινόμενο ή σταθερό επιτόκιο, σε ευρώ ή ελβετικό φράγκο.
 • Δυνατότητα διάρκειας αποπληρωμής έως 25 έτη.
 • Έγκριση χωρίς πρόσθετες γραφειοκρατικές διαδικασίες.
 • Χορήγηση με, ή χωρίς προσημείωση ακινήτου.
 • Παροχή προγράμματος ασφάλισης «Φωτοβολταϊκά πάνελς‘‘ της EFG Eurolife Ασφαλιστικής, με πλήρη κάλυψη για υλικές ζημιές που θα υποστούν οι φωτοβολταικές εγκαταστάσεις από πολλαπλούς κινδύνους (π.χ. σεισμός, πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χαλάζι, χιόνι, παγετός κ.ά.). Για το χρονικό διάστημα 3 μηνών της αποκατάστασης της ζημιάς παρέχεται αποζημίωση ίση με €600/μήνα λόγω απώλειας εσόδων από το ΦΒ.

…και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για να ολοκληρώσετε την επένδυση σας εύκολα και γρήγορα …

 • Εξειδικευμένος συνεργάτης έρχεται στο χώρο σας, και πραγματοποιεί μελέτη στο ακίνητο, αλλά και αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλης της διαδικασίας.
 • Συγκεκριμένα:
  • Προτείνει τις πιο συμφέρουσες προσφορές από τις καλύτερες εταιρείες φωτοβολταϊκών συστημάτων και σας εξασφαλίζει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  • Αναλαμβάνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με την Πολεοδομία και τη ΔΕΗ.
  • Επιβλέπει το έργο μέχρι την ολοκλήρωσή του και σας το παραδίδει «με το κλειδί στο χέρι».

Και όλα αυτά χωρίς κόπο και χωρίς κόστος για εσάς!

Η Eurobank στηρίζει τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και φέρνει την οικολογία πιο κοντά στη ζωή όλων μας.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Eurobank και συζητήστε με τον Σύμβουλο Στέγης.

Μπορεί ο καθένας να εγκαταστήσει ΦΒ σύστημα στο σπίτι του; Και πόσο κοστίζει να βάλει κάποιος ΦΒ σύστημα στη στέγη του σπιτιού του;
Το κόστος αγοράς και εγκατάστασης κυμαίνεται ανάλογα με τον τύπο και την ισχύ του συστήματος, και την εταιρεία εγκατάστασης που θα αναλάβει το έργο. Κατά μέσο όρο, για ένα ΦΒ σύστημα έως 10ΚW το συνολικό κόστος κυμαίνεται από 35.000€ έως 45.000€ περίπου.

About irealtygr

Check Also

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …