Τρίτη , 7 Ιουλίου 2020

Αυτόνομο, Ανοιχτό Τζάκι με Βιοκαύσιμο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και ζεστό, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά, μέσα σ’ ένα σπίτι όσο το τζάκι.  

Πολλοί είμαστε όμως εμείς πλέον, που ναι μεν το σκεφτόμαστε, αλλά…….

Από την μία όμως το κόστος και οι άδειες για την καμινάδα, από την άλλη το ξύλο –η απαραίτητη δηλαδή καύσιμη ύλη, η διαδικασία του καθαρισμού και όλα αυτά μαζί, ίσως μας αποθαρρύνουν από το να πάρουμε την απόφαση για να βάλουμε ένα τζάκι στο σπίτι μας.

Τη λύση σε όλα τα παραπάνω, ήρθε να φέρει μία επιχείρηση από την Αυστραλία, η οποία έκανε μία μοναδική ιδέα πραγματικότητα. 

Λοιπόν, τώρα πια το ανοιχτό τζάκι, χωρίς καμινάδα, χωρίς ξύλα, με αληθινή φωτιά και θερμότητα, φιλικό προς το περιβάλλον και μοναδικά προσαρμοζόμενο σε όλους τους χώρους, μας το έφερε η Eco Smart.  Τα τζάκια της εταιρείας χαρακτηρίζονται τόσο για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, αλλά και για την φιλική προς το περιβάλλον καύση τους.  Καίνε ένα υγρό βιοκαύσιμο και για την ακρίβεια Βιο Αιθανόλη, προερχόμενη από βιολογικά γεωργικά προϊόντα. 

Οπότε μην το σκέφτεστε και πολύ.  Χαιρετήστε την πολυπλοκότητα και βάλτε στην ζωή σας τον «οικολογικό ρομαντισμό».

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, πως τα eco smart τζάκια, βγαίνουν σε πολλά σχέδια, αλλά το σχέδιο που ξεχώρισε περισσότερο απ’ όλα και κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Σχεδίου το 2009 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ήταν το «Ζήτα», σχέδιο του Έλληνο-Αυστραλού John Dimopoulos.  Απολαύστε τα…..    

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + thirteen =