Τρίτη , Απρίλιος 20 2021

Η GreenBio φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία των σηπτικών συστημάτων με το SludgeHammer

Το SludgeHammer® δίνει νέα διάσταση στην τεχνολογία των σηπτικών συστημάτων
Η αεροβική γεννήτρια βακτηρίων(ABG) της SludgeHammer® έφερε την επανάσταση στην επεξεργασία των οικιακών λυμάτων. Η βιοτεχνολογία της διακρίνεται για την υψηλή της απόδοση ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο και είναι φιλική προς το περιβάλλον. Ένα σύστημα πλήρως πιστοποιημένο, δοκιμασμένο και σχεδιασμένο για οικιακή χρήση.

Τοποθετείται εύκολα στη σηπτική δεξαμενή
Κατάλληλο και για απορροφητικούς βόθρους
Θεραπεία εδάφους από φραγμένο βόθρο
Εύκολη & γρήγορη τοποθέτηση
Χαμηλό κόστος
Οικονομική λειτουργία
Απόλυτα φυσική μέθοδος και φιλική προς το περιβάλλον
Η EPA (US Environmental Protection Agency) υπολόγισε ότι το 95% των σηπτικών συστημάτων που δεν λειτουργούν (πάνω από 1.000.000 στην Αμερική), οφείλεται στη φραγή της υπεδάφιας απορροής με biomat. Αυτό δεν ξανασυμβαίνει όταν το SludgeHammer® μπει σε λειτουργία.

H αποτυχία των Σηπτικών συστημάτων είναι δεδομένη με την πάροδο του χρόνου
Το σύστημα SludgeHammer® παρέχει μακροπρόθεσμη περιβαλλοντική λύση στους τους ιδιοκτήτες ακινήτων SludgeHammer®, είναι το μοναδικό σύστημα που χρησιμοποιεί τη φύση για να διασπάσει το biomat, μετατρέποντας τα τοξικά απόβλητα των λυμάτων. Η αποκατάσταση του τοπικού υδροφόρου ορίζοντα είναι δεδομένη, ενώ το επεξεργασμένο νερό μπορεί να αποθηκευτεί και να επαναχρησιμοποιηθεί για άρδευση. Η μονάδα SludgeHammer® είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ενώ είναι το μοναδικό με βακτηριακό μείγμα που αποδομεί τα οργανικά λύματα και κάνει το σηπτικό σύστημά σας να μην έχει δαπανηρές και συχνές ανάγκες συντήρησης. Η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι ένας περιστασιακός εμβολιασμός με βακτήρια ώστε να παρέχει διά βίου απόδοση. Όλα τα συστήματα SludgeHammer® έχουν σχεδιαστεί για οικιακή χρήση και ταιριάζουν σε όλα τα υφιστάμενα σηπτικά συστήματα. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε νέες δεξαμενές ή να κάνετε μετατροπές επί αυτών: τοποθετήστε το σύστημα SludgeHammer® και αφήστε τη φύση να φέρει τα αποτελέσματα… Τα SludgeHammer® συστήματα έχουν εγκατασταθεί σε χιλιάδες κατοικίες με ήδη φραγμένο παραδοσιακό σηπτικό σύστημα. Δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί ένα σηπτικό σύστημα, τοποθετήστε μόνο μια μονάδα SludgeHammer®.
Πιστοποιημένο με τις πιο Αυστηρές Προδιαγραφές.
Το SludgeHammer® έχει περάσει από τον αυστηρό έλεγχο και απόκτησε πιστοποίηση IAPMO. Το SludgeHammer® είναι επίσης πιστοποιημένο από το NSF 40, καλύπτεται δε , με το Πρότυπο Κλάσης 1 ( σύστημα προηγμένης επεξεργασίας λυμάτων). Μια από τις πιο αυστηρές δοκιμές που πέρασε περιλαμβάνει την εκπόνηση του συστήματος σε μέγιστα φόρτια και με διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος)
Η μονάδα SludgeHammer® απέδειξε ότι είναι άριστη επιλογή για κάθε σπίτι που αναζητά μακροπρόθεσμες λύσεις επεξεργασίας των λυμάτων, γιατί όχι μόνο καθαρίζει και αποφράσσει το φραγμένο σηπτικό σύστημα, αλλά δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να χρησιμοποιήσετε το νερό για άρδευση.

Η εταιρία Green Bio είναι μία τεχνική εταιρία με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία είναι στους τομείς:

■Εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας οικιακού λύματος
■Επεξεργασία και βιολογικός καθαρισμός μολυσμένων υδάτων (βιολογικοί σταθμοί, λίμνες, δεξαμενές κλπ)
■Θεραπεία εδάφους από μολυσμένο νερό με εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων Βιοτεχνολογίας
■Διαχείριση υγρών αποβλήτων και βρόχινου νερού
Ελευθερίου Βενιζέλου 96

Νέα Σμύρνη,17122

Αττική

Τηλ. : +30 2109333022

Fax : +30 2109333032

Email : info@greenbio.gr Ιστοσελίδα : http://www.greenbio.gr

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =