Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020

TECNO GLAS ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ALUMIL

Η εταιρία μας TECNO GLAS Κουμαντάκης ιδρύθηκε από τον Κουμαντάκη Εμμανουήλ το 1976 και με κύριο προιόν της το γυαλί, προσφέρει εώς και σήμερα μοναδική ποιότητα στον χώρο του τζαμιού και σε οτιδήποτε παρεμφερές με αυτό και παραδίδουμε ολοκληρομένες λύσεις και εργασίες οι οποίες τραβούν την προσοχή, έχοντας την απαραίτητη εργονομία και λειρουργικότητα.

Από την Αλεξανδρούπολη εώς την Κρήτη και από την Ρόδο εώς την Κύπρο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας σε όλη την ελληνική επικράτεια, και όχι μόνο.

Με έδρα την Δάφνη, όπου και στεγαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνουμε έργα σε οποιαδήποτε περιοχή ή τοποθεσία και τα φέρνουμε εις πέρας, με παραδώσεις και τοποθετήσεις με δικά μας φορτηγά, μέσα στα επιθυμητά χρονικά πλαίσια.

Εκτός από το κύριο προιόν μας το οποίο είναι τα διπλά κρύσταλλα με πιστοποιητικό C.E., η εταιρία μας έχει ξεκινήσει και τα πρώτα της βήματα στο χώρο του αλουμινίου, έχοντας εγκαταστήσει καινούργια γραμμή κοπής αλουμινίου.

Συνεργαζόμενοι με μεγάλους κατασκευαστικούς οργανισμούς και με τους καλύτερους στον τομέα τους  προμηθευτές  όπως ALUMIL , PILKINGTON, GLAVERBEL, GUARDIAN, SCHUCO, ALUMIL, EUROPA, ETEM και άλλες.
H εταιρία διαθέτει πιστοποιητικό C.E.

Επικοινωνία :
Διεύθυνση : ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 53, ΔΑΦΝΗ, 17235, ΑΤΤΙΚΗ
ΤΗΛ : 2109717162 -2109713259
ΦΑΞ : 2109766000
Ιστοσελίδα : http://www.kum.gr

About irealtygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × five =