Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΤΙΡΙΟ DESIGN

Το ΚΤΙΡΙΟ DESIGN ειδικεύεται στα συστήματα γυάλινων κατασκευών heliolite®, μοναδικού σχεδιασμού, με βιοκλιματικό προσανατολισμό και υάλωση με δομική επικόλληση (CE). 

Διαθέτει επίσης υαλότουβλα και ειδικά μεταλλικά εξαρτήματα και υλικά επικαλύψεων, υποστηρίζοντας εφαρμογές με αξιόπιστα συστήματα”.

Κάθε κατασκευή που επιμελείται το Κτίριο Design προσεγγίζεται ξεχωριστά και μελετάται με βάση τους ισχύοντες Κανονισμούς και Ευρωπαϊκά Πρότυπα.   Η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου εξειδικεύεται σε στάδιο εφαρμογής – σχεδιασμού και η υπολογιστική ανάλυση και τεχνογνωσία εφαρμογής παρέχει τη σιγουριά της υλοποίησης κάθε αρχιτεκτονικής πρότασης.

  • Ευρωκώδικες 1, 3 και ΕΑΚ για τα φορτία και την ανάλυση του σκελετού
  • ASTME-1300 ή πεπερασμένα στοιχεία για το γυαλί
  • ΚΕΝΑΚ (+ GREEN-IT) για τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά

Με  υπεροχή στο σχεδιασμό και στο σύστημα  συστήματα heliolite
Τα συστήματα heliolite είναι συστήματα φέρουσας υάλωσης με δομική επικόλληση του υαλοπίνακα στον κατάλληλο σκελετό από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο.  Ετσι αποτρέπεται η δημιουργία τοπικών εντάσεων (και παραμορφώσεων και κίνδυνος αστοχίας και θραύσης) από εξωτερικά φορτία, όπως άνεμος, χιόνι, θερμοκρασιακή μεταβολή.  Επίσης επιτρέπεται η αξιόπιστη υλοποίηση γυάλινων κελυφών και κατασκευών, οποιουδήποτε γεωμετρικού στερεού.

Ο μεταλλικός σκελετός μπορεί να παρακολουθεί τον κάναβο της υάλωσης ή να είναι σημειακός ή ελάσσων με τη βοήθεια ειδικών εξαρτημάτων Carl Stahl.

Ενταξη βιοκλιματικών στοιχείων σκιασμού και δροσισμού – εξαερισμού, με την υποστήριξη D+H

Το σύστημα ξηράς δόμησης υαλότουβλων με πλαίσιο και το Σύστημα 1 KD μεταλλικών επενδύσεων είναι δόκιμα Ευρωπαϊκά συστήματα, αποκλείοντας κάθε ερασιτεχνική και ευτελή κατασκευή.
Το ΚΤΙΡΙΟ DESIGN έχει τυποποιήσει το διπλό υαλοπίνακα heliolite® για εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αποδόσεων.  Η δομική επικόλληση βασίζεται σε επιλεγμένα συμβατά υλικά και διαδικασίες που προβλέπουν το ΕΝ 1279-5, η ETAG 002 του ΕΟΤΑ (structural glazing systems) και η ΕΤΑ 01/0005 της Dow Corning Europe.

•Πιστοποιητικό heliolite CE

Tα υαλότουβλα πωλούνται ως υλικό (Claro Glass, Pittsburgh Corning) ή ως εφαρμοσμένα διαχωριστικά με ξηρά δόμηση (Steck-Fix και σιλικόνη DC)

Για τις μεταλλικές επικαλύψεις εφαρμόζουμε το Σύστημα 1 KD για στέγες και όψεις με τιτανιούχο ψευδάργυρο (NedZink), ή χαλκό (Χαλκόρ) και ανοξείδωτα στηρίγματα Dräco.

Χάρη στα ανωτέρω σημεία υπεροχής, προκύπτει ένα ανώτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα :

•όλο γυαλί επιφάνεια με ελεγχόμενες ιδιότητες αντανάκλασης, απόχρωσης, κάναβο και μεγάλη γκάμα επιλογών

•ανθεκτική κατασκευή με σκελετό πλήρως φινιρισμένο, περιμετρικό ή “σημειακό”

•στεγανή κατασκευή

•βιοκλιματικό κέλυφος με ελεγχόμενες ιδιότητες φωτισμού, ηλιασμού και θερμομόνωσης – ηχομόνωσης

•ασφάλεια έναντι εξωτερικών κινδύνων με ελεγχόμενες ιδιότητες

Oι γυάλινες κατασκευές heliolite, τα διαχωριστικά με υαλότουβλα KD και οι μεταλλικές επικαλύψεις ΚD προσδίδουν υπεραξία στα κτίρια, καταστήματα, κατοικίες, όπου εφαρμόζονται.
 

Μοναδική εγγύηση ΚΤΡΙΟ DESIGN : To KTIPIO DESIGN παρέχει εγγύηση 10 ετών για κάθε έργο φέρουσας υάλωσης.

Επικοινωνία :

Υπεύθυνος : Δημήτρης Γ. Γιαννακός, διπλ. πολιτικός μηχανικός
Διεύθυνση  :  Φράγκων 13 – γρ. 208 – 54626 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο  :   2310 530034

Ιστοσελίδα : http://www.ktiriodesign.gr/

About irealtygr