Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

ΟΜΙΛΟΣ IDEALES

Ο 100% ελληνικός Όμιλος Ideales είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας (Piscines Ideales) και spa (Ideales Spa). Παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά στον κατασκευαστικό κλάδο (Ideales Κατασκευαστική) και στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου (Ideales Resort).
Είμαστε εδώ για να κάνουμε την καθημερινότητα σας απολαυστική. Πρεσβεύουμε ένα νέο τρόπο ζωής, γεμάτο υγεία, πολύ παιχνίδι, απόλυτη χαλάρωση, απόλαυση και χαρά. Ελάτε στον κόσμο της Ideales, ανακαλύψτε κοντά μας την πηγή της ζωντάνιας, της νεότητας και της ξεγνοιασιάς. Απολαύστε κάθε λεπτό από την καινούργια σας Ideales ζωή. Βρείτε τις λύσεις που κάνουν το «ευ ζην» πραγματικότητα για σας και τους αγαπημένους σας :
Αποκτήστε τη δικά σας πανέμορφη επαγγελματική ή ιδιωτική Piscines Ideales | the eco pool® με καινοτόμες τεχνολογίες, ποιότητα και αξία, που την καθιστούν τη Νο.1 επιλογή εδώ και 17 χρόνια. Kάντε την απόλαυση τρόπο ζωής με το δικό σας προηγμένο Ideales Spa. Απολαύστε όλα τα οφέλη της Υδροθεραπείας με τον πιο μοναδικό τρόπο, ή εκμεταλλευθείτε τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στην επιχείρηση σας.
Στην Ideales Κατασκευαστική, με γνώμονα τις ξεχωριστές σας ανάγκες, μελετάμε και κατασκευάζουμε συναρπαστικές ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες, εξοχικές κατοικίες και κτιριακές εγκαταστάσεις.
Αν είστε απαιτητικός ταξιδιώτης, το Ideales Resort είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Έντεκα αυτόνομες πολυτελείς βίλλες στην Κεφαλονιά, που ολοκληρώθηκαν το 2009, σχεδιάστηκαν για να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών.

 

Επωνυμία: ΟΜΙΛΟΣ IDEALES

Διακριτικός τίτλος: ΙDEALES

Διεύθυνση: Δαβάκη 18, Πεύκη 151 21,

Τηλ.: 210 6148 400,

801 11 433 25 37 (IDEALES) – μόνο από σταθερό

Fax:    210 61 42 308

  • Δραστηριότητα

Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και after sales service ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας (Piscines Ideales) και spa (Ideales Spa). Υπηρεσίες διακοπών υψηλού επιπέδου (Ideales Resort).

  • Ιστοσελίδα και e-mail

www.Ideales.gr

info@Ideales.gr

  • Σελίδες στο facebook και στο twitter

http://www.facebook.com/PiscinesIdeales

http://twitter.com/#!/IdealesGroup

 

About irealtygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =