Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020

ΜΑΚΗ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΛΛΕΤ

Η ΜΑΚΗ Α.Ε. δημιουργήθηκε το 2002 σαν συνεχεία της εταιρείας Ξηρομερίτης Ευάγγελος, η οποία δημιουργήθηκε το 1993 και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εμπορίας γεωργικών φάρμακων καθώς και στην εμπορία γεωργικών προϊόντων με κύριο αντικείμενο τον βαμβακόσπορο για ζωοτροφή, έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία για την συνέχιση των δραστηριοτήτων της και την επέκταση αυτών.

Γραφεία καυστηρες σομπες πελλετΗ εταιρεία είναι κατά κύριο λόγω εξαγωγική, εξάγοντας σε πολλές χώρες της Ευρώπης, άπω ανατολής και στην Σαουδική Αραβία . μετά από πολλά χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των προμηθευτών και των πελατών της.

Το 2007 υλοποιώντας τον στόχο για επέκταση των δραστηριοτήτων της ξεκίνησε την δημιουργία ενός υπερσύγχρονου εργοστάσιου παραγωγής στέρεων καύσιμων από βιομάζα σε μορφή πελλετας.

Στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας σε γεωργικά προϊόντα αλλά και η αύξηση της παραγωγή στέρεων καύσιμων από βιομάζα

Σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής στερεών καύσιμων από βιομάζα σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή προσφέροντας του οικονομική λύση στη θέρμανση.

 

ΜΑΚΗ Α.Ε.

ΒΙ. ΠΕ. ΛΑΡΙΣΑΣ
Τ.Θ. 3052, Τ.Κ. 41004
ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ.:+30 2410 541533
ΦΑΞ :+30 2410 541534
Ιστοσελίδα : http://maki.com.gr/

About irealtygr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − 3 =