Πέμπτη , 2 Ιουλίου 2020

11 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & Πράσινη Δόμηση

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει η οργάνωση της έκθεσης ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & Πράσινη Δόμηση, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες σε μία νέα αγορά, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με προγράμματα για την Ενεργειακή αποδοτικότητα των Κτιρίων. Η κυπριακή αγορά σήμερα διψά να ενημερωθεί και να επενδύσει σε νέες Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας και Πράσινα υλικά.

Από τις 6 έως και τις 9 Οκτωβρίου η πρωτεύουσα της Κύπρου, η πόλη της Λευκωσίας υποδέχεται τη διεθνή έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ. Η 11η διεθνής έκθεση επιχειρεί να «χτίσει το μέλλον & στην Κύπρο» με ιδέες και προτάσεις γύρω από τους χώρους της προκατασκευής και της προκατοικίας, τα βιοκλιματικά σπίτια, των μεταλλικών κτιρίων, της μόνωσης και της ανακαίνισης (δάπεδα – επικαλύψεις, συστήματα θερμομόνωσης, στεγάνωση, χρώματα μονωτικά, κουφώματα κ.α.), τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και των πράσινων δομικών υλικών (πράσινες στέγες – δώματα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας & φωτοβολταϊκά και συστήματα ψύξης και θέρμανσης).

Στα πλαίσια της έκθεσης και σε συνεργασία µε τους αντίστοιχους εμπορικούς ακολούθους των χωρών Ιράκ, Αιγύπτου, Λιβάνου, πραγματοποιούνται προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις µε εκπροσώπους του κατασκευαστικού τομέα των χωρών αυτών.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης την 7η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα το «βιοκλιματικό σπίτι» με την υποστήριξη και συμμετοχή εκλεκτών εισηγητών. Στην εκδήλωση πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές θα ενημερωθούν για τις εφαρμογές νέων πράσινων τεχνολογιών.

Παράλληλα με την έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & Πράσινη Δόμηση διεξάγεται η 4η διεθνής έκθεση Λατομείο & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ όπως πάντα με θεαματικές ζωντανές παρουσιάσεις και τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Η έκθεση Λατομείο & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του εμπορικό γεγονός, ένα πραγματικό εργαλείο marketing. Με υψηλότατο δείκτη σύναψης συμφωνιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προσφέρονται σε εκθέτες και επισκέπτες το τέλειο περιβάλλον αλλά και την διάθεση για B2B.

Οργάνωση: NEW GENESIS

Τηλ. Κέντρο: +30 2109764118

Website: www.kataskeves.com.gr

www.latomio.gr

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 1 =