Τρίτη , 18 Μαΐου 2021

15η Διεθνής Έκθεση ΕΠΙΠΛΟ DESIGN 2011 – 12-14 Μαρτίου 2011

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την προετοιμασία της 15ης Διεθνούς Έκθεσης ΕΠΙΠΛΟ DESIGN 2011 που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο EXPOATHENS.

Η Διεθνής έκθεση ΕΠΙΠΛΟ DESIGN έχει δώσει νέα ώθηση στον κλάδο της επιπλοποιίας στην ελληνική αγορά έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας την εξειδίκευση, αφού πρόκειται για τη μοναδική έκθεση στην Αθήνα με εμπειρία 14 ετών που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εμπόρους επίπλου και επαγγελματίες του χώρου. Σήμερα χαίρει αναγνώρισης όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων κατασκευαστών και εκπροσώπων των μεγαλύτερων οίκων επίπλου του εξωτερικού, θα παρουσιάσουν για τρείς συνεχείς ημέρες τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις νέες τάσεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού επίπλου.

Στην έκθεση αυτή ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά τις νέες δημιουργίες, τις προοπτικές αλλά και τις αυθεντικές προτάσεις του design στον χώρο του επίπλου που θα κυριαρχήσουν στην ελληνική αγορά του 2011 – 2012, και αφορούν τόσο τους εμπόρους επίπλου όσο και τους ξενοδόχους που θέλουν να εξοπλίσουν τα ξενοδοχεία τους, καθώς επίσης και όλους του ιδιοκτήτες καταστημάτων μαζικής εστίασης.

Το έντονο ενδιαφέρον επιπλοποιών, εισαγωγέων και εμπόρων τοποθετεί την ΕΠΙΠΛΟ DESIGN στην πρώτη θέση όσον αφορά τον αριθμό των επισκεπτών επαγγελματιών του χώρου.

Η Διεθνής έκθεση ΕΠΙΠΛΟ DESIGN αποτελεί την εγκυρότερη πηγή και το μοναδικό γνήσιο δείγμα της αγοράς στο χώρο του επίπλου αφού απαρτίζεται από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους οίκους δημιουργίας και αντιπροσώπευσης επίπλου στην Ελλάδα αναδεικνύοντας έτσι κάθε καινούρια πνοή στον χώρο του επίπλου.

Ραντεβού λοιπόν στην 15η Διεθνή έκθεση ΕΠΙΠΛΟ DESIGN που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Μαρτίου 2011, στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS Ανθούσας.

Περισσότερα : http://www.epiplo-design.com/

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 − three =