Δευτέρα , 6 Ιουλίου 2020

ENERGY- PHOTOVOLTAIC 2011 29.09.2011 – 02.10.2011


Με την, επί σειρά ετών, επιτυχία της, η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕRGY – PHOTOVOLTAIC συγκεντρώνει κάθε χρόνο από τις πλέον αξιόλογες επιχειρήσεις του κλάδου των Φωτοβολταϊκών και των Α.Π.Ε. από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η ανοδική της πορεία, κάθε χρόνο, τη φέρνει στη πρώτη θέση σαν την έκθεση-κλειδί για τους επενδυτές και όλους όσους ασχολούνται με τις εφαρμογές των Α.Π.Ε.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση χαρακτηρίζεται για την πληρότητά της τόσο από άποψη εκθεμάτων αλλά και από άποψη εκθετών αφού συμμετέχουν, για μια ακόμα φορά οι μεγαλύτερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου, ορισμένες από τις οποίες κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η Διεθνής Έκθεση ΕΝERGY- PHOTOVOLTAIC, με τη συμμετοχή των δυναμικότερων επιχειρήσεων, φορέων και επαγγελματιών του ενεργειακού κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες εφαρμογές, λύσεις και επενδυτικές προτάσεις για μικρά και μεγάλα έργα.

Οι Εκθέτες
Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος εταιρείες που ασχολούνται με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, τις ΑΠΕ και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας φωτοβολταϊκών Panels, Ανεμογεννητριών
και διαφόρων συστημάτων, αντιπροσωπείες , εταιρείες παροχής υπηρεσιών και εγκαταστάσεων και άλλες που ασχολούνται με την Αιολική Ενέργεια, τη Γεωθερμία,
τον Υδροηλεκτρισμό και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Η πλειοψηφία των εκθετών, Ελλήνων και ξένων, ανήκει στην ομάδα των « μεγάλων και διεθνών παικτών» και προσφέρουν στους επισκέπτες τεχνογνωσία, επαγγελματική αξιοπιστία και ποιότητα εμπορευμάτων και υπηρεσιών.

Η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕRGY – PHOTOVOLTAIC με την επιτυχημένη πορεία της αντανακλά το δυναμισμό της αναπτυσσόμενης Ελληνικής αγοράς των Φωτοβολταϊκών συστημάτων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα.

Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.

Κατηγορίες Εκθεμάτων
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τόπος Διεξαγωγής:
METROPOLITAN ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΠΑΤΑ
Διαδικτυακός τόπος για το εκθεσιακό κέντρο :
http://www.metropolitanexpo.gr/

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 2 =