Πέμπτη , 2 Ιουλίου 2020

Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου EUROPA

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης πρωτοποριακών και καινοτόμων συστημάτων αλουμινίου, παρουσιάζει τα Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου.

Τα Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου – ένας συνδυασμός Profil Αλουμινίου και ειδικού Profil Πολυαμιδίου – είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με σκοπό την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια την σημαντική συμβολή τους στην ουσιαστική προστασία του Περιβάλλοντος.

Τα νέα Europa Hybrid, είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός Profil Αλουμινίου και Profil Πολυαμιδίου, που εξασφαλίζει ενισχυμένη θερμομόνωση και συνεπώς μεγαλύτερη οικονομία για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού.

Έτσι, επιτυγχάνεται αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στη δραστική μείωση του συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μέσω του κουφώματος, αποτρέποντας τις ενεργειακές απώλειες, με διπλό όφελος τόσο για σας, όσο και για το περιβάλλον.

Με το νέο Europa Hybrid, η Europa συνδύασε την καινοτομία και τη χρήση νέων τεχνολογιών για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα προϊόν με αποκλειστικό σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας προς όφελος του καταναλωτή αλλά και του περιβάλλοντος.

Οι Σειρές EUROPA (5.500), (6.000) & (10.000), οι οποίες εντάσσονται στην κατηγορία των Υβριδικών Συστημάτων, καλύπτουν το Πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης των κατοικιών “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”.

Περισσότερα :

EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΕΛΑΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
56o χιλ. Εθν. Οδού Αθηνών – Λαμίας 320 11 ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Τηλ. 22620 32202 fax. 22620 32670
Κεντρική Έκθεση: Λ. Βουλιαγμένης122, Ελληνικό
Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών: 22620 32100
Ιστοσελίδα : http://www.profil.gr/

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …