Τρίτη , Απρίλιος 20 2021

Σε ισχύ το μειωμένο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Από 1η Νοεμβρίου 2010 έως την 30η Απριλίου 2011 θα ισχύσει φέτος η ρύθμιση για την χρήση του μειωμένου (νυχτερινού) οικιακού τιμολογίου, με τμηματικό ωράριο (15:30-17:30 και 02:00-08:00), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ (ΔΕΗ ΑΕ).

Για να μπορέσει κάποιος να κάνει χρήση του Νυχτερινού Τιμολογίου θα πρέπει να φροντίσει να τοποθετηθεί από ηλεκτρολόγο, ο αγωγός πρόσθετης εξυπηρέτησης  μεταξύ του μετρητή της ΔΕΗ και του γενικού πίνακα της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Μετά την εγκατάσταση ο ηλεκτρολόγος χορήγει μια «Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου», στην οποία αναφέρεται ο αγωγός πρόσθετης εξυπηρέτησης και υποβάλλεται στην  ΔΕΗ μια αίτηση χορήγησης μειωμένου (νυχτερινού) τιμολογίου, μαζί με την υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου,  η αστυνομική ταυτότητα και τα στοιχεία ΑΦΜ .

Περισσότερα για το θέμα αυτό καθώς και τα σχετικά έντυπα είναι διαθέσιμα από τα αρμόδια κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ της περιοχή τους ή στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.com.gr ->Σπίτι ->Οικιακά Τιμολόγια -> Νυχτερινό Τιμολόγιο Οικιακής Χρήσης.

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × three =