Παρασκευή , 18 Ιουνίου 2021

SOLYNDRA® Solar

Η εταιρία SOLYNDRA®  κατασκευάζει τα φωτοβολταϊκά συστήματα SOLYNDRA® Solar συστήματα που είναι ιδανικά για επίπεδες οροφές καθώς και για οροφές με πολύ μικρή κλίση.

Το SOLYNDRA® Solar είναι ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ιδανικό για επίπεδες στέγες καθώς έτσι όπως σχεδιαστεί  επιτυγχάνεται η μέγιστη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιώντας την ελάχιστη επιφάνεια της οροφής σας.

 Ειδικότερα, τα φωτοβολταϊκά συστήματα SOLYNDRA  παράγουν ενέργεια όχι μόνο από την προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από την αντανακλώμενη ακτινοβολία η οποία επιτυγχάνεται από την ειδική λευκή στεγανωτική μεμβράνη η οποία τοποθετείται επάνω  στην οροφή, πριν γίνει η τοποθέτηση των συγκεκριμένων φωτοβολταϊκά  πάνελ.

 Τα φωτοβολταϊκά πάνελ SOLYNDRA δεν χρειάζονται προσανατολισμό για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση. Τοποθετούμενα απλά σε οριζόντια θέση, το ένα δίπλα στο άλλο, χρησιμοποιούν και αξιοποιούν  το ελάχιστο δυνατόν εμβαδόν της οροφής για να αποδοθεί η απαιτούμενη ισχύ σε κάθε εγκατάσταση.

Δεν απαιτείται ειδική στήριξη των καθώς είναι έτσι σχεδιασμένα να τοποθετούνται με απόλυτη ασφάλεια και ελεύθερα στην επιφάνεια της ταράτσας, χωρίς να χρειάζεται να γίνει στήριξη όπως συνήθως απαιτούν τα που συνήθως απαιτούν τα κλασικά φωτοβολταϊκά πάνελ σταθερού πλαισίου.   

 

Το μικρό βάρος σε συνδυασμό με τη μεγάλη αντοχή στους ισχυρούς ανέμους τα καθιστούν ιδανικά για μια εγκατάσταση με χαμηλό κόστος

Χρησιμοποιώντας κυρίως CIGS modules και thin-film τεχνολογία τα συστήματα της Solyndra έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν το χαμηλό κόστος εγκατάστασης με τη βέλτιστη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι ενδεικτικό ότι σε σχέση με τα Φ/Β πάνελ σταθερού πλαισίου παράγουν συνολικά 20-25% περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα Φ/Β πλαίσια SOLYNDRA® παραδίδονται με όλα τα στηρίγματα, τις βάσεις στήριξης, τις συνδέσεις και τα συνδετικά στοιχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση του πλαισίου των ηλιακών κυψελών.

Τα Φ/Β πλαίσια SOLYNDRA® διαθέτουν πιστοποίηση κατά CE και IEC 61646 και IEC 61730.

 Τα Φ/Β πλαίσια SOLYNDRA® διαθέτουν εγγύηση προϊόντος 5 ετών και εγγύηση απόδοσης 25 ετών. Ισχύουν οι όροι εγγυήσεως του κατασκευαστή.

Πηγή : http://greenwatt.gr/solyndra/

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …