Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021

HabiTEQ απο την Qbus

HabiTEQ απο την Qbus
HabiTEQ απο την Qbus

Το HabiTEQ είναι μια σειρά προ-συναρμολογημένων και προενωμένων ηλεκτρικών περιβλημάτων που περιέχουν ηλεκτρικά εξαρτήματα από τις μονάδες αυτοματισμού οικιακής χρήσης GE και Qbus.

Αυτά τα γραφεία συναρμολογούνται, συνδέονται και δοκιμάζονται από τη General Electric.

Η σειρά HabiTEQ περιλαμβάνει και τα δύο τυποποιημένα ως εξειδικευμένα περιβλήματα.

Δύο πρότυπα περιβλήματα HabiTEQ είναι διαθέσιμα:

  • το HabiTEQ Fix-o-Rail για τα διαμερίσματα (ελεγκτής CTD01E, 8 εξόδους ρελέ, 4 γενικές εξόδους θορύβου, όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα προστασίας χαμηλής τάσης) και
  • HabiTEQ Quixtra για κατοικίες (ελεγκτής CTD01E + , 4 γενικές εξόδους θορύβου, όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα προστασίας χαμηλής τάσης).

Και οι δύο τύποι είναι προ-προγραμματισμένοι, προ-προγραμματισμένοι και διαθέσιμοι σε απόθεμα για πολύ ευνοϊκή τιμή.

Το HabiTEQ μπορεί επίσης να μετρηθεί για τον πελάτη, που κυμαίνεται από πολύ μικρές (4 έξοδοι ρελέ) έως πολύ μεγάλες (400 εξόδους), σε ντουλάπια που συνδέονται με το δίκτυο, όπου οι αποστάσεις και ο αριθμός των εξόδων δεν είναι πλέον σημαντικοί.

Τα  HabiTEQ περιέχουν:

πρώτον, όλες τις απαραίτητες διατάξεις ασφαλείας, όπως διαφορικά, διακόπτες, προστασία από υπερτάσεις, επαφές, τροφοδοτικά, … όλα αυτά τα καλωδιωμένα σε αριθμημένες τερματικές ταινίες.

Οι ελεγκτές Qbus περιέχουν τις απαραίτητες μονάδες εξόδου Qbus (dimmers, ρελέ, ρολά, SMS, …) για τον έλεγχο φωτισμού, περσίδες, βαλβίδες θέρμανσης, βαλβίδες αέρα … και μονάδες εισόδου για τη σύνδεση ανιχνευτών και αισθητήρων, διακοπτών και ελέγχου πάνελ, τηλεχειριστήρια, εξαερισμό, εσωτερικός συναγερμός …

Εάν επιθυμείτε, το περίβλημα μπορεί επίσης να περιέχει έναν δικτυακό διακόπτη τοποθετημένο σε DIN-rail για τη σύνδεση φωτογραφικών μηχανών IP, βιντεοτηλεφώνων, VoIP, … ή για την προβολή της κατανάλωσης ενέργειας και τη λειτουργία και την παρακολούθηση Σύστημα Qbus μέσω δικτύου.

Το HabiTEQ χρησιμοποιείται ήδη σήμερα σε εξοχικές κατοικίες, δωμάτια ξενοδοχείων, διαμερίσματα εξυπηρέτησης, διαμερίσματα, βίλες, κτίρια ΜΜΕ, καταστήματα και εστιατόρια, σχολεία, εκκλησίες, γραφεία, νοσοκομεία, …

Το HabiTEQ αντικατέστησε την παραδοσιακή ηλεκτρική καμπίνα και συνδέει όλες τις τεχνικές με ηλεκτρική ενέργεια μεταξύ τους. Αποτέλεσμα: μια ριζική απλοποίηση του συστήματος σε συνδυασμό με την επικάλυψη της λειτουργικότητας σε ένα εγγυημένο υψηλό ενσύρματο ερμάριο.

Τελικά, ο 2-καλωδιακός δίαυλος συνδέει το κτίριο HabiTEQ με τα άλλα δομοστοιχεία του λεωφορείου (όλους τους διακόπτες, οθόνες, ανιχνευτές, αισθητήρες, …) στο κτίριο, προσφέροντας μια πολύ διαφανή και εύκολα προσαρμόσιμη και ως εκ τούτου ευέλικτη εγκατάσταση.

About irealtygr

Δείτε επίσης

PLC (Power Line Carrier)

PLC (Power Line Carrier) – ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (επικοινωνία γραμμής ρεύματος) – είναι μία τεχνολογία που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + 16 =