Τρίτη , Απρίλιος 20 2021

Τεχνοτροπία με ειδικό ρολό

rola_texnotropiasΕίναι η πιο απλή, ιδανική για ερασιτέχνες τεχνοτροπία. Αυτό που θα χρειαστούμε εκτός από τα βασικά εργαλεία βαφής είναι επίσης το ειδικό ρολό τεχνοτροπίας, το οποίο αναλόγως τον τύπο βγάζει και διαφορετικό σχέδιο, καθώς επίσης και τον ζελέ τεχνοτροπίας. Όλα αυτά μπορούμε να τα βρούμε σε μεγάλα χρωματοπωλεία.
Αφού έχουμε επιλέξει λοιπόν τα χρώματα (συνήθως δύο ή και περισσότερα) βάφουμε την απόχρωση που θέλουμε να είναι το πίσω χρώμα της τεχνοτροπίας, και που βασικά είναι το απλό χρώμα βαψίματος τοίχων. Έπειτα αφού έχει στρώσει και στεγνώσει καλά το πρώτο χρώμα, περνάμε με ένα φαρδύ πινέλο ή ένα ρολό το χρώμα που έχουμε επιλέξει στο ζελέ της τεχνοτροπίας. Πριν στεγνώσει και όσο πιο γρήγορα μπορούμε βρέχουμε ελαφρώς το ρολό τεχνοτροπίας και περνάμε με αυτό τον τοίχο.
Τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο , είναι να ταιριάξουμε σωστά τα χρώματα, καθώς επίσης και την ποσότητα του χρώματος που απλώνουμε, ώστε να μην μας κάνει τρεξίματα.Τελευταία έχουν κατασκευαστεί νέα ειδικά διπλά ρολά τεχνοτροπίας που μεαπλή μπογία ή και ζελέ τεχνοτροπίας, κάνουν σχέδια στον τοίχο μας σαν να είναι ζωγραφισμένος. Δείτε παρακάτω κάποιες εικόνες, δεν είναι καταπληκτικά?

Πηγή: http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com

About

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 1 =