Παρασκευή , 18 Ιουνίου 2021

ΕξECOνομώ Expo 2011 στο Σύνταγμα…

Έκθεση με θέμα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», διοργανώνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Σύνταγμα η εταιρεία Vertical Communications.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, που επιθυμούν να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα, ούτως ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου τους, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η έκθεση με τίτλο: «ΕξECOνομώ Expo 2011», θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο Μετρό του Συντάγματος από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Στόχος είναι η παρουσίαση και η ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των εταιρειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε να υλοποιηθούν οι σχετικές δράσεις, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό και επαγγελματικό κτιριακό τομέα.

Η διοργάνωση της έκθεσης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στην καρδιά της Αθήνας, παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην έκθεση από χιλιάδες επισκέπτες, καθώς σε καθημερινή βάση περνούν από το σημείο 350.000 επιβάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διοργανώτρια εταιρεία (Vertical Com., Aθ. Διάκου 16, Αθήνα, τ.κ. 11742, τηλ: 210 92 45 577, fax: 210 92 35 242, e-mail: info@verticom.gr)

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …