Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020

Έκθεση Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα 2011

 

 

 

H διεθνής έκθεση «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» ξεκινά την Πέμπτη 7 Απριλίου στο «Expo Athens» (Ανθούσα Αττικής) και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 10 Απριλίου.

 

Ο αριθμός των εκθετών σε αυτή τη 4η διοργάνωση καταγράφει ρεκόρ με περισσότερες από 270 συμμετοχές εταιριών, 50 εκ των οποίων από 15 χώρες του εξωτερικού. Το ίδιο εντυπωσιακό είναι και το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές χώρες για επίσκεψη στην «Ecotec», η οποία έχει επάξια κερδίσει τον τίτλο της μεγαλύτερης του είδους στα Βαλκάνια.

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η έκθεση και για τους ιδιώτες που αναζητούν φωτοβολταϊκά και άλλα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας παρακινούμενοι από οικολογική ευαισθησία αλλά κυρίως για λόγους ελάφρυνσης των οικογενειακών εξόδων τους και εκμεταλλευόμενοι τα χρηματοδοτικά προγράμματα που «τρέχουν» αυτή την εποχή, όπως το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

 

Η «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» διοργανώνεται από την «T Expo» και πλαισιώνεται από το «Ecoforum», ένα τετραήμερο συνέδριο πάνω σε θέματα τεχνολογιών περιβάλλοντος στο οποίο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό και το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τώρα στην εποχή του «Καλλικράτη».

H διεθνής έκθεση «Ecotec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» βοηθάει μια αγορά των τεχνολογιών περιβάλλοντος που είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ποιότητα ζωής μας.

 

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + 14 =