Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα χρησιμοποιώντας παλέτες

Φτιάξτε-τα-δικά-σας-έπιπλα-χρησιμοποιώντας-παλέτες11Παλέτες είναι εύκολο να βρει κανείς και συνήθως θεωρείται ως σκουπίδι. Ωστόσο, αν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να φτιάξετε εκπληκτικές δημιουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας έπιπλα χρησιμοποιώντας παλέτες και τίποτα άλλο. Έχουμε αναρτήσει στο παρελθον δύο άρθρα που θα σας δείχνουν πώς να κάνετε δεκάδες διαφορετικά σχέδια, από  μονάδες αποθήκευσης σε κρεβάτια, πολυθρόνες, τραπέζια,  κάθετοι κήποι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικοί άνθρωποι έχουν ακόμη και ολόκληρες αίθουσες από παλέτες.

Είναι εντυπωσιακό το πώς κάτι τόσο κοινό όσο μια παλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει κάτι τόσο πρωτότυπο και πολύπλοκο, όπως μοναδικά κομμάτια επίπλων. Η ιδέα της χρησιμοποίησης των παλετών βασίζεται στις έννοιες της ανακύκλωσης και αυτοκατασκευής. Το σπουδαιότερο είναι ότι δεν χρειάζετε να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις, ούτε να είστε επαγγελματίας σχεδιαστής για να κάνετε τα δικά σας έπιπλά από παλέτα. Ήδη έχουν καθορισμένα σχήματα που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα μερικές φορές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε δύο παλέτες την μια πάνω από την άλλη, να τις βάψετε και το έργο σας τελειώνει τόσο απλά.

Αφού κάνετε την πρώτη σας κατασκευή θα καταλήξετε με το δικό σας τραπέζι, την καρέκλα σας, κρεβάτι, κλπ. Θα είναι κάτι που έχετε φτιάξει μόνοι σας και θα μπορείτε να είστε υπερήφανοι γιαυτό. Μερικές φορές χρησιμοποιώντας παλέτες δεν θα είναι αρκετό. Θα χρειαστείτε επίσης μερικές πρόσθετες ύλες και θα πρέπει να αυτοσχεδιάσετε και να είστε πιο δημιουργικοί. Εάν χρειάζεστε κάποια έχτρα έμπνευση μπορείτε να δείτε τα άρθρα μας για παλέτες. Εκεί θα βρείτε οδηγίες για το πώς να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι επίπλων, αλλά μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε και να το αλλάξετε για να γίνει πιο πρωτότυπο

πηγή: http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com

About

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × one =