Δευτέρα , 6 Ιουλίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟTEC & Σαλόνι Φωτισμού

Ανάβουν τα φώτα της «ΗΛΕΚΤΡΟTEC & Σαλόνι Φωτισμού»  

Η «πιο φωτεινή έκθεση στην Ελλάδα» είναι πλέον προ των πυλών. Η «ΗΛΕΚΤΡΟTEC & Σαλόνι Φωτισμού» θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και την 4η Οκτωβρίου στο νεώτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, στο Metropolitan Expo, που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Είναι μια από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις στη χώρα – η οποία κατά παράδοση προσελκύει περισσότερους από 30.000 έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων εταιριών για συμμετοχή στην έκθεση, η οποία αναδεικνύει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα και τα επιτεύγματα των δυναμικών κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, εμφανίζεται ιδιαίτερα έντονο παρά τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες.

Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων όπως επιστημονικές ημερίδες και ειδικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

·         Η εταιρία SMA Hellas Α.Ε την Παρασκευή στις 17:30 θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

·         Η εταιρία NORATEX A.E.B.E θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στις 18:30 παρουσίαση των Ηλιακών Αντιστροφέων της Danfoss.

Η είσοδος στην έκθεση καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ παρέχεται από τη διοργάνωση δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από τον  τερματικό σταθμό του Μετρό και του Προαστιακού στο Αεροδρόμιο.

Η έκθεση οργανώνεται από την «T Expo», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους επιστημονικούς, επιχειρηματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού.

Χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρία SMA Hellas. 

Δωρεάν είσοδος- Δωρεάν μεταφορά 

Η είσοδος στην 5η διεθνή έκθεση «HΛΕΚΤΡΟTEC & Σαλόνι Φωτισμού» και στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Επίσης, η διοργανώτρια «T-Expo»  έχει μεριμνήσει για τη δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών  προς και από την έκθεση.

Πιο συγκεκριμένα, λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια ανά τέταρτο προς το Metropolitan Expo και αντίστροφα.Τα λεωφορεία θα σταθμεύουν απέναντι από την έξοδο 2, στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου, σε στάση με την ειδική σήμανση: “Εκθεσιακό κέντρο, στάση λεωφορείου Metropolitan Expo”.

 Περισσότερα :

http://www.electrotec.gr/

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × two =