Παρασκευή , 18 Ιουνίου 2021

10η ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

10η Κλαδική Έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2010

www.ellinikoalouminio.gr

 Η κορυφαία, μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση του κλάδου

 Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου (Ε.Ε.Α.), οι εκθέτες της 10ης Κλαδικής Έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2010, και η εταιρεία Οργάνωσης Εκθέσεων ΡΟΤΑ, σας προσκαλούν από 21 έως 24 Οκτωβρίου 2010 στην έκθεση θεσμό της αγοράς που σχετίζεται με το αλουμίνιο, τις λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες γύρω από αυτό.

 Είτε είστε κατασκευαστές, έμποροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, καταναλωτές και επαγγελματίες στον κλάδο του αλουμινίου, σας προσφέρετε η δυνατότητα να δείτε συγκεντρωμένες σε μια έκθεση τις μεγαλύτερες και γνωστότερες εταιρείες που θα παρουσιάσουν, καινοτόμες εφαρμογές αλουμινίου, θερμομονωτικά συστήματα, συστήματα υαλοπετασμάτων και αίθριων, κουφώματα, συστήματα σκίασης, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς και άλλες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις θα βρίσκονται σε αυτήν για να σας ενημερώσουν για ότι νέο διαθέτει η εγχώρια και η διεθνής  αγορά αλουμινίου, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση.

Τα κύρια σημεία της έκθεσης

Στην έκθεση προβάλλονται οι λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των μεγαλύτερων ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων που εξειδικεύονται στους παρακάτω τομείς στους οποίους έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση μέσα στην έκθεση:

·           Οικολογική δόμηση: καινοτόμες εφαρμογές αλουμινίου στη σύγχρονη οικοδομή για εξοικονόμηση ενέργειας 

·           Νέα συστήματα αναμόρφωσης και αναβάθμισης παλιών, διατηρητέων ή παραδοσιακών κτιρίων 

·           Αντικατάσταση κουφωμάτων – Εξοικονόμηση κατ’ οίκον

·           Βιοκλιματικά συστήματα κουφωμάτων – Βιοκλιματική αρχιτεκτονική

·           Αναβάθμιση της ασφάλειας και της ηχομόνωσης 

·           Συστήματα θερμομόνωσης με υψηλά επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας

·           Άλλα προϊόντα όπως συστήματα σκίασης, πόρτες, αυτοματισμοί, μηχανήματα, υαλοπίνακες, κλπ.

·           Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά, κ.ά.) 

Η έκθεση εξελίσσεται μαζί με την αγορά και τις ανάγκες των καταναλωτών και των επαγγελματιών

 Εκφράζοντας τους κοινούς στόχους του ελληνικού κλάδου αλουμινίου στην έκθεση θα παρουσιαστούν ποιοτικά, καινοτόμα, ανταγωνιστικά, και διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα από ελληνικό αλουμίνιο για τη σύγχρονη οικοδομή καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις σημερινές αυξημένες απαιτήσεις του αρχιτέκτονα – μηχανικού. Παράλληλα μέσω της έκθεσης προωθείται η αναβάθμιση στην παραγωγή, λειτουργία και η ποιότητα των υπηρεσιών του αλουμινοκατασκευαστή και προβάλλεται η συμβολή των προϊόντων αλουμινίου στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 Προϊόντα και λύσεις για όλους που θα παρουσιασθούν

 • Καινοτόμες εφαρμογές αλουμινίου στη σύγχρονη οικοδομή 

• Εξοικονόμηση ενέργειας με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου 

• Βιοκλιματική αρχιτεκτονική και φωτοβολταϊκά

• Αναβάθμιση παλαιών κτιρίων και παραδοσιακών οικισμών 

•Αντικατάσταση κουφωμάτων 

•Συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου με υψηλές απαιτήσεις για ασφάλεια, ηχομόνωση, πυραντοχή, εξοικονόμηση ενέργειας 

• Πρωτοποριακά συστήματα υαλοπετασμάτων και αιθρίων για όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις 

• Λύσεις για διπλοκέλυφες βιοκλιματικές κατασκευές 

• Συστήματα για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις 

• Συστήματα σκίασης και περσίδων 

• Νέες εφαρμογές του αλουμινίου για διατηρητέα και παραδοσιακά κτήρια 

• Πόρτες εισόδου, ασφαλείας και πυρασφαλείας 

• Αυτοματισμοί που αναβαθμίζουν την καθημερινή χρήση των κουφωμάτων 

• Ολοκληρωμένα συστήματα για ρολλά, σίτες, πατζούρια, γκραραζόπορτες, κάγκελα, πέργκολες, κ.λ.π. 

• Εξαρτήματα, αξεσουάρ και σιλικόνες για το τελικό κούφωμα 

• Μηχανήματα και αυτοματισμοί στην παραγωγή του τελικού κουφώματος 

• Ειδικά προγράμματα και εργαλεία για τον αλουμινοκατασκευαστή 

• Εξελιγμένες πούδρες για καινοτομία και αισθητικό αποτέλεσμα 

• Ενεργειακοί υαλοπίνακες για σύγχρονα κουφώματα

Πολλές και σημαντικές συμμετοχές εκθετών

 Εταιρείες, γνωστές σε όλους αλλά και πολλές νέες, με καινούργιες ιδέες και χιλιάδες προϊόντα που αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η χώρα μας στον τομέα όχι μόνο των προϊόντων αλουμινίου, αλλά και των δυνατοτήτων που αυτά παρέχουν για εξοικονόμηση ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος,  δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και προτάσεις που επικρατούν στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ήδη τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στη μεγαλύτερη διοργάνωση του χώρου του αλουμινίου και των αντίστοιχων προϊόντων. Το ενδιαφέρον δείχνει να κορυφώνεται αφού καθημερινά μεγαλώνει η λίστα των εκθετών με σημαντικές συμμετοχές. 15 μέρες απομένουν ακόμη και μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος της επιτυχίας αυτής.

 Υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ και του ΣΑΔΑΣ η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2010

Η 10η κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2010 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ (Σ.Α.Δ.Α.Σ.). Ο Σ.Α.Δ.Α.Σ. είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικό και αποτελεί τον πανελλαδικό φορέα των Αρχιτεκτόνων.

Οι δύο παραπάνω φορείς, επιλέχθηκαν προκειμένου να «αγκαλιάσουν» την έκθεση που έχει ως βασικό της στόχο την οικολογική δόμηση, μέσω των προϊόντων αλουμινίου, αλλά και την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με τα τελευταία νέα και εξελίξεις που αφορούν στην αγορά των συστημάτων αλουμινίου αλλά και όλων των παρελκομένων προϊόντων.  Να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια της έκθεσης έχουν προσκληθεί πλήθος αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και κατασκευαστών.

 

Εκδηλώσεις – Εγκαίνια

–          Ειδική ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» 

Στόχος της έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ είναι να παρουσιαστούν καινοτόμες και ολοκληρωμένες οικιστικές λύσεις που σέβονται το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 ειδική εκδήλωση, στον συνεδριακό χώρο της έκθεσης, που θα αφορά στο πολυσυζητημένο πρόγραμμα  «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»  που ανακοινώθηκε πρόσφατα από το ΥΠΕΚΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών κατασκευής έως και το 1980, που ανήκουν κυρίως σε ιδιοκτήτες χαμηλών εισοδημάτων. Στόχος της εκδήλωσης – με έμφαση στην αντικατάσταση κουφωμάτων – είναι να ενημερωθούν οι κατασκευαστές καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες για το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες που το διέπουν, προκειμένου να μπορούν να εντάξουν τις λύσεις τους στα πλαίσια του προγράμματος.

Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι η υλοποίησή του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» ξεκινά αυτή την εποχή και θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όλο τον Οκτώβριο, εποχή δηλαδή που θα διεξαχθεί και η έκθεση Ελληνικό Αλουμίνιο 2010, τα μηνύματα συντελούν σε ένα θετικό κλίμα που θα αναθερμάνει σημαντικά την αγορά. Αρκετοί μάλιστα είναι οι επισκέπτες που θα προσέλθουν στην έκθεση για αναζήτηση λύσεων και προτάσεων από τους κατασκευαστές, προκειμένου να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των κουφωμάτων τους.

Η είσοδος στην ειδική εκδήλωση θα είναι δωρεάν. Η εκδήλωση είναι ιδανική ευκαιρία ανάδειξης των οφειλών που μπορούν να έχουν οι κατασκευαστές αλουμινίου από το εξαγγελθέν πρόγραμμα Εξοικονόμησης κατ οίκον και προτρέπουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

–          Εγκαίνια έκθεσης

Τα εγκαίνια της 10ης κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2010 έχει θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου 2010 στο χώρο της κεντρικής reception του εκθεσιακού κέντρου Expo Athens.

Στα πλαίσια της έκθεσης έχουν προσκληθεί επίσης αρκετοί πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων αλλά και σημαντικοί επαγγελματίες του χώρου.

Πρόσβαση στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS

Το εκθεσιακό Κέντρο EXPO ATHENS βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην Ανθούσα Αττικής, συνδέεται με όλα τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας για την εύκολη πρόσβαση του επισκέπτη. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό με αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού, με λεωφορείο καθώς και με το Μετρό και τον Προαστιακό. Το Εκθεσιακό Κέντρο διαθέτει χώρους parking έκτασης 50.000 τ.μ.

Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών

Παράλληλα και για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση η διοργανώτρια εταιρεία ΡΟΤΑ προσφέρει δωρεάν μεταφορά με πούλμαν, κατά τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης από και προς το σταθμό μετρό και προαστιακού Δουκίσσης Πλακεντίας. Η στάση θα βρίσκεται στην έξοδο του σταθμού προς Λεωφορεία και parking.

Χρήσιμες πληροφορίες

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

 Σας περιμένουμε από τις 21 έως και τις 24 Οκτωβρίου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00. Οι επαγγελματικοί επισκέπτες κατά την είσοδος τους παρακαλούνται να προσκομίσουν την πρόσκληση και την επαγγελματική κάρτα τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

About irealtygr

Δείτε επίσης

Εκθεση Έπιπλο & Σπίτι Από 11 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο HELEXPO MAROUSSI

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2014 ανοίγει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 4 =