Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ιδέες με οικογενειακά δέντρα που μπορείτε να δημιουργήσετε στον τοίχο σας

Διακόσμηση-τοίχου-με-το-οικογενειακό-σας-δέντρο1

 

Ένα οικογενειακό δέντρο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας απλά με το ιστορικό της οικογένειάς σας. Χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα τοίχου είναι πιθανώς ο φτηνότερος, πιο χαριτωμένος και ο απλούστερος τρόπος. Πιθανότατα θα χρειαστεί να τα παραγγείλετε από μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτοκόλλητα τοίχου. Μπορείτε επίσης να πείτε σε κάποιον που ξέρει να σχεδιάσει το οικογενειακό σας δέντρο. Φυσικά, μπορείτε επίσης να το κάνετε τους μόνοι σας από το χαρτί, βινύλιο, ύφασμα ή κάτι παρόμοιο. Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει σήμερα για εσάς ένα σωρό ιδέες για το πώς μπορείτε να κάνετε ένα οικογενειακό δέντρο και να δείξετε πόσο θαυμάσια και δημιουργική ιδέα είναι.

Ένα οικογενειακό δέντρο είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δείξετε την οικογενειακή κληρονομιά σας. Μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία ενός γενεαλογικό διαγράμματος για να κάνετε ένα τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες. Ένα οικογενειακό δέντρο μπορεί να ενισχύσει τα δεσμά της οικογένειά σας, θυμίζοντάς τους που ήρθαν,καθώς επίσης να βλέπουν αγαπημένα πρόσωπα, είτε αυτά είναι στην ζωή είτε, για ένα παραπάνω λόγο, έχουν πεθάνει.

Για να ξεκινήσετε το οικογενειακό δέντρο σας θα πρέπει να ξεκινήσει με τον εαυτό σας. Συμπληρώνοντας ένα γενεαλογικό διάγραμμα είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Θα μπορούσε να ξεκινήσει από κάτω προς τα πάνω ή από τα αριστερά προς τα δεξιά. Βάλτε μια γραμμή για το όνομά σας στο κέντρο της σελίδας, είτε στο κάτω μέρος ή στη δεξιά πλευρά. Στη συνέχεια, σχεδιάσετε μια γραμμή και βάλτε πάνω  το όνομα του πατέρα σας. Στη συνέχεια, να σχεδιάσετε μια γραμμή για το όνομα της μητέρας σας. Στη συνέχεια κάνετε το ίδιο για τον πατέρα και τη μητέρα του πατέρα σας και για τον πατέρα και τη μητέρα της μητέρας σας. Συνεχίστε να κάνετε το ίδιο για τους παππούδες σας και τους προπαππούδες και άλλους προγόνους σας. Συμπληρώστε με την απαραίτητη φωτογραφία το κάθε όνομα.

Διακόσμηση-τοίχου-με-το-οικογενειακό-σας-δέντρο18

Διακόσμηση-τοίχου-με-το-οικογενειακό-σας-δέντρο16

Διακόσμηση-τοίχου-με-το-οικογενειακό-σας-δέντρο9Πηγή: http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com

 

About

Δείτε επίσης

Τεχνοτροπία κρακελέ

Στην τεχνοτροπία του κρακελέ αυτό που θέλουμε είναι να σκάσουν τα χρώματα μεταξύ τους και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × five =