Τρίτη , Απρίλιος 20 2021

Κάθε σπίτι θέλει τον γεωπαθολόγο του!

Μια αόρατη ενέργεια που ρέει στο χώρο μας μπορεί να είναι καθοριστική για την υγεία του σπιτιού αλλά και τη δική μας.

Το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου ή η αύρα του αλληλεπιδρά με το ενεργειακό πεδίο του περιβάλλοντός του κάθε στιγμή.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, οι επιδράσεις του περιβάλλοντος μπορεί να είναι πιο ισχυρές στον ανθρώπινο οργανισμό, με αποτέλεσμα αυτός να αρρωσταίνει.

Ο δρ. Amaresh Mehta, διακεκριμένος ερευνητής και ειδικός γεωπαθολόγος, απαντά στις απορίες μας για το πώς επιδρούν τα ενεργειακά πεδία στην υγεία μας.

Εκτός από το ότι είναι ελεγκτής των ενεργειών των κτιρίων, ο δρ. Amaresh Mehta, τα τελευταία χρόνια ερευνά τις αιτίες του καρκίνου, καθώς κάποια μηχανήματα που χρησιμοποιεί μπορούν να εντοπίσουν τις στρεσογόνες γεωπαθητικές ζώνες οι οποίες είναι οι κύριες υπεύθυνες για τα προβλήματα υγείας.

Τι είναι η γεωπαθολογία;

Πρόκειται για μια πανάρχαια επιστήμη που διαρκώς εξελίσσεται και μελετά τις διάφορες μορφές της γήινης, ατμοσφαιρικής, κοσμικής και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Οι σύγχρονοι γεωπαθολόγοι διαθέτουν εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα για την ανίχνευση και τη μέτρηση των γεοπαθογόνων ζωνών και προτείνουν διάφορες χωροθετικές λύσεις, καθώς και τη δημιουργία ή προσθήκη ενεργειακών ισορροπιών που εξουδετερώνουν την αρνητική ενέργεια.

Τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι μας; Στο χώρο όπου ζεις υπάρχουν πολλές φυσικές και τεχνητές πηγές ακτινοβολίας ενέργειας, που μεταφέρονται με τη μορφή κυμάτων.

Η βλαβερή ακτινοβολία των γεωπαθογόνων ζωνών επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό επηρεάζοντας τις ηλεκτροχημικές αντιδράσεις των κυττάρων μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιτελέσουν σωστά τις λειτουργίες τους και να πλήττουν έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα, την ψυχική διάθεση και τη συνολική υγεία του οργανισμού.

Η κατάσταση επιδεινώνεται από την ατμοσφαιρική ρύπανση, τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία (από κινητά, ασύρματο Ίντερνετ κ.λπ.), το θόρυβο, την υπερβολική υγρασία καθώς και από κάποια υλικά στη δόμηση και την κατασκευή των επίπλων.

Όλα αυτά προκαλούν το λεγόμενο γεωπαθητικό στρες και οι ζώνες που είναι επιβαρημένες με αυτό ονομάζονται γεωπαθογόνες.

Η γεωπαθολογική επιβάρυνση μειώνει την βιοενέργεια και την ηλεκτρική ενέργεια του σώματος, που είναι επίσης απαραίτητη στον οργανισμό.

Αυτό προξενεί προβλήματα υγείας πολλών και διαφόρων ειδών όπως: διαταραχές στον ύπνο, ημικρανίες, κακή διάθεση, καθυστέρηση στην ίαση παρά τη φαρμακευτικη αγωγή, προβλήματα γονιμότητας, καρκίνο (ακόμη κι αν δεν έχεις επιβαρυντικούς παράγοντες όπως κληρονομικότητα, κάπνισμα, κακή διατροφή, ελλιπής ή καθόλου άσκηση κ.λπ.).

Κάθε σπίτι θέλει τον γεωπαθολόγο του!

Το έργο του γεωπαθολόγου συνίσταται στην ανίχνευση των γεωπαθογόνων ζωνών και την εξουδετέρωση της βλαπτικής τους επίδρασης.

Είναι σημαντικό να γίνεται γεωπαθολογική εκτίμηση ολόκληρης της κατοικίας ή ολόκληρου του ορόφου ενός σπιτιού.

Αυτό που συμβουλεύουν οι περισσότεροι είναι να μην επιλέξεις να χτίσεις σπίτι ή να ενοικιάσεις όταν: – Είναι κοντά σε κτίριο καλωδίων υψηλής τάσης, μετασχηματισμών ρεύματος, εγκαταστάσεων κεραιών, αλλά και μεγάλων δεξαμενών νερού. – Παλιότερα εκεί βρίσκονταν κάποιο νεκροταφείο.

Ακόμη, οι καθαροί χώροι, η σωστή τοποθέτηση και διάταξη των αντικειμένων με άξονα τη λειτουργικότητα συμβάλλουν στη σωστή εναρμόνιση του προσωπικού σου πεδίου με το χώρο.

Μάθε περισσότερα και στη σελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Γεωπαθολογίας, www.geopathology.gr/.

Πηγή :

http://www.shape.gr/news/141/ARTICLE/2374/2010-01-14.html

About irealtygr

Δείτε επίσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΕΤΑΕΝ)

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΕΤΑΕΝ) έχει ως σκοπό την προώθηση της Αιολικής ενέργειας …